ASDASDASDASDASDASD

Impressie per wijk

Bij Droomhuis Curaçao streven we ernaar om je droomverblijf op Curaçao te realiseren, waarbij we begrijpen dat de locatie net zo belangrijk is als de accommodatie zelf. We hebben onze panden daarom ook geselecteerd op a-locaties op het eiland. Hieronder uitgelicht wat elk van de wijken waar onze huizen liggen te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de levendige stranden van Jan Thiel, de historische charme van Willemstad, of de natuurlijke schoonheid van Fontein en het westelijke deel van Curaçao, we hebben de ideale plek voor jouw perfecte verblijf.

Jan Thiel

Jan Thiel is de perfecte plek voor wie dicht bij een bruisend en gezellig strand wil zijn maar de natuur zoals de zoutpannen, de Caracasbaai en het Spaanse water binnen handbereik wenst. Deze bruisende wijk ligt aan de zuidoostkust van Curaçao en biedt toegang tot een gezellig strand en infinity pool. Hier vind je tal van restaurants, strandclubs en watersportactiviteiten. Tevens ligt om de hoek het mooie natuur strand van Directeursbaai en Tugboat beach (gezonken sleepboot), beide prachtige zwem, duik- en snorkel spots. Maar ook Mambo beach en Willemstad zijn vanuit Jan Thiel makkelijk te bereiken. Met onze accommodaties in Jan Thiel ben je altijd op slechts een steenworp afstand van mooie zandstranden, turquoise wateren en een scala aan recreatieve mogelijkheden.

Impressie

Otrobanda

Otrobanda, wat ‘de andere kant’ betekent, is een historische wijk in het centrum van Willemstad die door middel van de Koningin Emmabrug Punda met Otrobanda verbindt en doordrenkt is van karakter en cultuur. Hier vind je kleurrijke koloniale gebouwen, musea, kunstgalerijen, lokale markten en gezellige terrasjes en restaurants. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het bruisende Kurá Hulanda. Verblijf in Otrobanda om de levendige geschiedenis van Curaçao te omarmen en geniet van een authentieke eilandervaring in het hart van de hoofdstad. 

Impressie

Bandabou

Als je op zoek bent naar rust en ongerepte natuur, is Bandabou in het westelijke deel van Curaçao de ideale bestemming. Deze schilderachtige omgeving biedt een adembenemend landschap, waaronder het Christoffelpark en prachtige stranden zoals Cas Abou. Onze accommodaties in Fontein stellen je in staat om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust van het westelijke deel van het eiland, maar toch met leuke restaurants binnen handbereik.

Impressie

Lost your password?