ASDASDASDASDASDASD

Ont,moet

de eigenaren

Wij zijn Mirjam en Paul, wij wonen in Nederland, maar hebben ons hart verkocht aan Curaçao! De liefde voor Curacao en voor elkaar hebben we in 2022 bezegeld op het strand van Cas Abou. Onze passie voor vastgoed en onze ondernemende instelling hebben we gecombineerd door te investeren in Vastgoed op Curacao. Inmiddels hebben we diverse huizen op Curacao waaronder vakantiehuizen, huizen voor longterm verhuur en studentenhuizen.  Zo hebben we een villa met privézwembad en een bungalow met privézwembad in Vista Royal Jan Thiel en zijn we een villa met privézwembad en een appartement aan het bouwen op Villapark Fontein aan de andere kant van het eiland. Verder verhuren we 4 huizen in Otrobanda voor longterm verhuur direct achter de Handelskade en op loopafstand van alle gezellige restaurantjes, cafés en winkels.

We weten als geen ander hoe fijn het is om een fijn verblijf te hebben tijdens vakantie maar ook wanneer je langere tijd op het eiland verblijft. We hebben dan ook met zorg onze huizen opgeknapt en ingericht en we hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wij.

De 3 huizen in Willemstad zijn we momenteel aan het verbouwen, gaan we daarna sfeervol inrichten en komen dan in de verhuur eind 2023. Onze bungalow op Jan Thiel wordt momenteel volledig verbouwd en zal in november 2023 af zijn en zullen we hier dan ook de nieuwe foto’s plaatsen. Tevens zullen we in 2024 op een kavel in Otrobanda nog een woning bouwen en zullen de bergvilla en appartement op Villapark Fontein eind 2024 opgeleverd worden. Ook zullen we hiervan zo snel mogelijk nieuwe foto’s plaatsen.

Enjoy your time at Dushi Curacao!

Groet,

Paul & Mirjam

Lost your password?