ASDASDASDASDASDASD

Studentenhuis in Otrobanda: Kas di Bon Bida

Stap binnen in een wereld van betaalbare en sfeervolle huisvesting, speciaal bestemd voor studenten en jong werkenden tussen de 18 en 35 jaar die op zoek zijn naar de ultieme Curaçaose ervaring in de historische wijk Otrobanda. Het studentenhuis is opgezet als een mini-resort, onder de naam Kas di Bon Bida. De studentenkamers zijn ook ideaal voor starters en remote workers. Het is dé ideale ontmoetingsplek, maar tegelijkertijd heb je ook alle privacy in jouw eigen woning. Daarnaast zijn alle woningen van moderne gemakken voorzien, zoals een airconditioning. We vinden het belangrijk dat jij – ver weg van huis – een fijn thuis hebt. Hier hebben we dan ook extra aandacht aan besteedt, door een gezellige en huiselijke sfeer te creëren en de studentenwoningen een hip en modern jasje te geven.

Kas di Bon Bida is een studentenhuis in een zeer veilig en gezellig deel van Willemstad, direct achter de Handelskade. De authentieke gebouwen vallen onder het Unesco werelderfgoed. In totaal zijn er 3 naast elkaar gelegen panden, waar we een gezamenlijk resort van hebben gemaakt. De bewoners van de, op zichzelf staande, woningen kunnen elkaar ontmoeten in de gezamenlijke binnentuin. In deze tuin wordt in 2024 een zwembad gerealiseerd. Kas di Bon Bida ligt in een knus monumentaal straatje te weten de Willemstraat, direct naast het hippe en populaire Kura Hulanda Village met zijn terrasjes, boetiekjes, restaurantjes en regelmatig liveoptredens. Het CMC ziekenhuis bevindt zich ook op loopafstand, dus ook de ideale plek wanneer je hier een tijd stage gaat lopen of gaat werken. We creëren hier niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een levendige, resort-achtige sfeer waar je gegarandeerd de tijd van je leven zult hebben.

Wat ons paradijs extra bijzonder maakt, is ons gemeenschappelijke zwembad, gepland voor de 1e helft van 2024. Dit zal het centrale ontmoetingspunt zijn voor bewoners, een plek om te ontspannen en vrienden voor het leven te maken.

In de veilige en hechte gemeenschap van Otrobanda, waar buren samen groenten verbouwen en genieten van gedeelde voorzieningen, streven wij naar gezelligheid zonder overlast. Hier kun je wonen en studeren in harmonie, terwijl je geniet van de Curaçaose levensstijl. Verzeker jezelf nu van een plekje in dit paradijselijke resort!

De komende maanden worden de woningen van binnen en buiten volledig gerenoveerd. Binnenkort zullen we hier dan ook de nieuwe foto’s delen. Maar één ding is zeker, Kas di Bon Bida wordt het sfeervolste studentenhuis van Curaçao!

Willemstraat 1

Studio vanaf € 695,- per maand 
Studentenkamer vanaf € 450,- per maand

Over het huis

Stel je voor, een prachtig huis voor jouw ultieme Curaçao ervaring middenin hartje Willemstad. Op loopafstand van de gezelligste uitgaansgelegenheden in een prachtige monumentale wijk. Dit Aquagroene monument is zo’n plek. De kamers en studio zijn volledig en sfeervol ingericht, dus je hoeft enkel je koffer te pakken en je komt thuis. De kamers en studio zijn voorzien van wifi en dit is bij de huurprijs inbegrepen, tevens heeft elke kamer een Pagatinu. Dit is een kastje waarmee je zelf je elektra kunt opwaarderen, waardoor je enkel betaalt voor wat je zelf verbruikt. Het waterverbruik wordt maandelijks doorberekend. Dit is wat je kunt verwachten:

Het huis bestaat uit:

  • Studio: Een gezellige studio achter in het huis voor 1 tot 2 personen met een eigen ingang. De achterdeur grenst direct aan de gezamenlijke tuin. De studio is sfeervol ingericht en beschikt over een woon/slaapgedeelte met eigen keuken en badkamer en is voorzien van een fijne en complete inrichting inclusief tweepersoonsbed.
  • 5 kamers: Het monumentale huis bestaat uit 5 studentenkamers. De kamers zijn sfeervol, modern en volledig ingericht en je deelt met je huisgenoten een badkamer en keuken. Tevens heb je toegang tot de naastgelegen gezamenlijke tuin.

Met in totaal 6 verhuurbare units, geschikt voor in totaal 6 tot 10 personen, is gezelligheid gegarandeerd. Dit monument biedt niet alleen comfortabele en ruime woonruimtes, maar biedt ook een garantie tot ontspanning en plezier met je medehuisgenoten. Mis deze kans niet om je thuis te voelen in deze oase van groen en comfort! Alle huurders van dit pand kunnen gebruikmaken van het zwembad dat we in het naastgelegen pand zullen realiseren, gepland in de eerste helft van 2024. Alle units beschikken over airconditioning. Voor alle bewoners van Kas di Bon Bida is een gezamenlijke wasmachine beschikbaar. Deze bevindt zich in de wasruimte achter de appartementen van Willemstraat 2.

Deze woning is na renovatie opgeleverd in januari 2024. Sommige kamers en de studio zijn ook beschikbaar voor verhuur aan twee personen tegen een toeslag.

Prijzen (eenpersoonsgebruik, incl. Wi-Fi en airco, elektriciteit o.b.v. Pagatinu)
Kamer 1 (tweepersoonsbed) – € 495,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)
Kamer 2 (eenpersoonsbed) – € 450,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)
Kamer 3 (tweepersoonsbed) – € 475,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)  
Kamer 4 (eenpersoonsbed) – € 465,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00) 
Kamer 5 (tweepersoonsbed) – € 495,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)
Studio (tweepersoonsbed) – € 695,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 45,00)

Toeslag tweepersoonsgebruik: € 95,00, voorschot wordt met € 20,00 verhoogd.
We rekenen voor alle units € 75,00 administratiekosten.

Impressie

Algemene impressie straat en omgeving

Algemene ruimten

Studio

Kamer 1

Kamer 2

Kamer 3

Kamer 4

Kamer 5

Voorzieningen

Willemstraat 2

1 slaapkamer app. € 775,- per maand 
Penthouse vanaf € 1500,- per maand

Over het huis

Welkom in het Kas di Bon Bida, waar kunst en comfort samenkomen. Dit unieke pand biedt een scala aan mogelijkheden voor diegene die op zoek is naar een levendige en inspirerende omgeving om te wonen. Onze appartementen en studio’s zijn volledig en sfeervol ingericht, dus je hoeft enkel je koffer te pakken en je komt thuis. Elke woning is voorzien van wifi en dit is bij de huurprijs inbegrepen, tevens heeft elke woning Pagatinu. Dit is een kastje waarmee je zelf je elektra kunt opwaarderen, waardoor je enkel betaalt voor wat je zelf verbruikt. Het waterverbruik wordt maandelijks doorberekend. Dit is wat je kunt verwachten:

Het huis bestaat uit:

  • Twee 1-slaapkamerappartementen op de begane grond: Deze gezellige appartementen zijn perfect voor individuele bewoners, maar ook voor twee huisgenoten. Het appartement beschikt over een slaapkamer, woonkamer met keuken en badkamer. Geniet van je eigen privacy in een comfortabele en gezellige omgeving. Tevens heb je toegang tot de tegenovergelegen grote gezamenlijke tuin!
  • Het penthouse: Dit ruime penthouse ligt op de 1e verdieping en beschikt over een woonkamer met keuken en 3 slaapkamers. Tevens heeft het penthouse een royaal dakterras met lounge-set en jacuzzi. Hiervandaan heb je een waanzinnig uitzicht over Willemstad en de brug. Geniet van het open en lichte gevoel van deze bovenste verdieping. Tevens heb je toegang tot de tegenovergelegen grote gezamenlijke tuin!

Met 3 verhuurbare units, biedt het Kas di Bon Bida plaats aan 3 tot 9 personen. Welkom in je huis ver van thuis! Als klap op de vuurpijl kunnen we je melden dat er in de eerste helft van 2024 een gloednieuw gezamenlijk zwembad in de gezamenlijke tuin wordt gerealiseerd. Dat betekent dat je kunt genieten van een verfrissende duik en ontspanning. Voor alle bewoners van Kas di Bon Bida is tevens een gezamenlijke wasmachine beschikbaar. Deze bevindt zich in de wasruimte achter de appartementen van Willemstraat 2.

Prijzen (incl. Wi-Fi en airco, elektriciteit o.b.v. Pagatinu)
Appartement 1 (links) – € 775,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 55,00)
Appartement 2 (rechts) – € 775,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 55,00)
Penthouse (twee slaapkamers, dakterras en jacuzzi) – € 1.500,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 95,00)  

Toeslag tweepersoonsgebruik appartementen € 20,00 extra voorschot.
Toeslag gebruik penthouse meer dan drie personen (maximaal vijf), € 95,00 per persoon, voorschot € 20,00 per persoon extra.
We rekenen voor alle units € 75,00 administratiekosten.

Impressie

Algemene impressie straat en omgeving

Appartement 1

Appartement 2

Penthouse

Voorzieningen

Willemstraat 3

Kamer €475,- per maand
Kamer met eigen badkamer €495,- per maand

Over het huis

Stap binnen in ons opvallende en volledig gerenoveerde huis, gelegen naast de 2 andere huizen waar resort Kas di Bon Bida uit bestaat. Dit huis biedt 3 verhuurbare kamers met 2 badkamers, die geschikt zijn voor 1 of 2 personen per unit. De kamers op de bovenverdieping hebben beide een fijn eigen balkon en delen een badkamer. De kamer beneden heeft een eigen badkamer. Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke nieuwe woonkeuken met eettafel en uitzicht op de grote gezellige stadstuin.

Dit huis grenst aan de gezamenlijke binnentuin, waardoor je optimaal kunt genieten van deze royale buitenruimte met ligbedden en tuin-set. De kamers zijn volledig en sfeervol ingericht, dus je hoeft enkel je koffer te pakken en je komt thuis. De studio’s zijn voorzien van wifi, dit zit bij de huurprijs in, tevens heeft elke kamer Pagatinu. Dit is een kastje waarmee je zelf je elektra kunt opwaarderen, waardoor je enkel betaalt voor wat je zelf verbruikt. Het waterverbruik wordt middels een voorschot maandelijks afgerekend. Alle units beschikken over airconditioning. Dit is wat je kunt verwachten:

Het huis bestaat uit:

  • 2 kamers boven: De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, zoals een woon- en slaapgedeelte plus een eigen balkon. Deze 2 kamers delen een badkamer boven, de beneden gelegen woonkeuken deel je met zijn 3-en.
  • 1 kamer beneden: Deze kamer is volledig ingericht en beschikt over een eigen slaapkamer, eigen badkamer en gedeelde woonkeuken met de andere 2 kamers.

Of je nu alleen reist of met z’n tweetjes; ons volledig gemoderniseerde woningen staan klaar om je te verwelkomen en je een comfortabel en fijn verblijf te bieden! Voor alle bewoners van Kas di Bon Bida is een gezamenlijke wasmachine beschikbaar. Deze bevindt zich in de wasruimte achter de appartementen van Willemstraat 2.

Door de grondige verbouwing zullen units in deze woning vanaf februari 2024 te huur zijn. Het is ook mogelijk met twee personen gebruik te maken van één kamer met een toeslag.

Prijzen (eenpersoonsgebruik, incl. Wi-Fi en airco, elektriciteit o.b.v. Pagatinu)
Kamer 1 (tweepersoonsbed, eigen badkamer) – € 495,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)
Kamer 2 (tweepersoonsbed) – € 495,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)
Kamer 3 (eenpersoonsbed) – € 475,00 (voorschot water, elektra gez. ruimten en afval € 35,00)  

Toeslag tweepersoonsgebruik: € 95,00, voorschot wordt met € 20,00 verhoogd.
We rekenen voor alle units € 75,00 administratiekosten.

Impressie

Algemene impressie straat en omgeving

Algemene ruimten

Kamer 1 (eigen badkamer)

Kamer 2 (gedeelde badkamer)

Kamer 3 (gedeelde badkamer)

Voorzieningen

Lost your password?